مافین همون کیک یزدی خودمونه، در واقع این خوراکی خوشمزه یک نوع نان نیمه شیرین یا کیک محسوب میشه که اصولا هر کدومش برای یک نفر درست میشه. جالبه بدونید که علما میگن بین کاپ کیک و مافین تفاوتهایی هست و اکثر مردم این دوتا رو با هم اشتباه میگیرن، اگر براتون جالبه میتونید در موردشون تحقیق کنید. مافینها رو میشه به همراه صبحانه یا عصرونه سرو کرد.
مافین پسته که توش از پسته تازه و هل استفاده میشه مزه و عطری شبیه به باقلوا به وجود میاره که واقعا خوشمزه و دلچسبه، مافین پسته رو میتونید برای پذیرایی عصرونه از مهمونهاتون درست کنید و کنارشون از خوردنش لذت ببرید.
مافین نوعی نان نیمه شیرین به حساب میاد که یه جورایی شبیه به کیک یزدی خودمونه. مافینها توی کاغذهای ضخیمی شبیه به فنجون پخته میشن که هرکدوم از این فنجونها برای یک نفر سرو میشه. مافینها رو میتونید همراه چای عصرونه یا به عنوان صبحانه نوش جان کنید. از اونجایی که این خوراکی خوشمزه ظاهر جذابی هم داره و میشه با طعمها و رنگهای متفاوتی درستش کرد میتونه کسانی رو که علاقهای به خوردن صبحونه ندارن، پای میز صبحونه بکشونه. توی این مطلب ما میخوایم طرز تهیه مافین پسته که یکی دیگه از غذاهای خوشمزه با پسته هست رو بهتون آموزش بدیم.
مافین پسته رو میشه به روشهای متفاوتی درست کرد، مثلا بعضیها از ماست هم توی مافین استفاده میکنند و بعضیها نمیکنند، ما قصد داریم یه روش ساده که نتیجه خوبی هم بهتون میده رو توی این مطلب آموزش بدیم. این مافین خوشمزهِ سبز رنگ یه رسپی خیلی آسون داره که آماده سازیش به کمتر از ۲۰ دقیقه زمان نیاز داره.
امیدواریم که مافین پسته رو تو خونه تهیه کنید و از خوردنش کنار خانواده و دوستانتون لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مافین پسته
- تخم مرغ : ۲ عدد (بزرگ)
- شکر: ۳/۲ پیمانه
- روغن مایع: ۳/۲ پیمانه
- آرد: ۱.۵ لیوان
- بیکینگ پودر: ۱.۵ قاشق چایخوری
- پسته خرد شده: ۲/۱ پیمانه
- رنگ خوراکی: یک قاشق چای خوری
- شیر: نصف لیوان
- نمک: یک پینچ (یک قاشق کوچیک اندازه گیری)
مرحله صفر: هم دما کردن مواد یخچالی با بقیه مواد
برای تهیه مافین پسته نیم ساعت قبل از شروع کارمون باید مواد یخچالی رو از یخچال به دمای اتاق منتقل کنیم تا همهی موادمون با هم همدما بشن. حتما این کار رو انجام بدین چون تفاوت دمای مواد میتونه دردسرساز بشه.
مرحله اول: آماده سازی فر و سینی پخت مافین
قبل از شروع کار فر رو روشن کنید و دماش رو روی ۴۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا خوب گرم بشه. کاغذهای فنجونی مخصوص پخت مافین رو توی ظرف مخصوص مافین بچیند و یه گوشه بذارید تا وقتی خمیر مافین پسته آماده شد ازش استفاده کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد مایع
تخم مرغها رو توی یک ظرف با اندازه متوسط میشکونیم و شکر رو بهش اضافه میکنیم. اونقدر هم میزنیم تا ترکیباتمون حالت فومی به خودش بگیره. روغن مایع رو آروم آروم به موادمون اضافه ميکنیم و همزمان هم میزنیم، در انتها هم یک قاشق چایخوری رنگ خوراکی سبز رو به این ترکیبات اضافه میکنیم تا مافین پستهمون در انتها خوش رنگ و جذاب بشه.
مرحله سوم: ترکیب کردن مواد خشک
۱.۵ لیوان آرد، ۱.۵ قاشق چایخوری بیکینگ پور مقداری نمک رو توی یک ظرف کوچکتر با هم ترکیب میکنیم و بعد اونها رو یک الی دوبار به خوبی الک میکنیم. بعد از الک کردن مواد خشکمون پستههای خرد شده رو بهش اضافه میکنیم.
مرحله چهارم: مخلوط کردن مواد خشک و مایع
نصف مواد خشک رو آروم آروم به مایعی که قبلا درست کردیم اضافه میکنیم و همزمان هم میزنیم تا به خوبی با هم مخلوط بشن. نصف لیوان شیر رو به خمیر به دست اومده اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا خمیر کمی شلتر بشه. نصف دیگه مواد خشک رو به خمیر اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط بشن.
مرحله پنجم: ریختن خمیر توی فنجونهای کاغذی
در مرحله آخر سینی مخصوص پخت مافین و فنجونهای کاغذی که قبلا آماده کرده بودیم رو میاریم و خمیر به دست اومده رو آروم آروم و با یک قاشق مناسب توی فنجونها میریزیم. برای تزئین مافین هم میتونید مقدار خلال پسته یا پسته خرد شده روی اونها قرار بدین.
مرحله ششم: پختن مافینها در فر
وقتی مافینها رو به داخل فر منتقل کردین به مدت ۶ دقیقه اونها رو توی همون دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت بپزید. بعد از گذشت ۶ دقیقه دمای فر رو به ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش بدین و اجازه بدین ۱۱ الی ۱۲ دقیقه دیگه توی این دما بمونه. برای اینکه مطمئن بشید مافین خوب پخته یا نه یه خلال دندون رو در وسط مافین فرو کنید و بیرون بکشید، اگر خمیری بهش نچسبیده بود و تمیز اومد بیرون یعنی مافین پسته به خوبی پخته شده.
طرز تهیه مافین پسته به همین سادگی بود. اما برای اینکه نتیجه کارتون بهتر باشه لازمه چند تا نکته اضافهتر هم بهتون بگیم که یه جورایی فوت گوزهگری کاره.
نکاتی که در طرز تهیه مافین پسته باید به اونها توجه کنید
- وقتی مواد خشک و مایع رو با هم ترکیب میکنید زیاد هم نزنید. همین که مطمئن بشید مواد به خوب با هم مخلوط شدن کافیه، هم زدن زیاد مواد باعث میشه مافینی که در نهایت میپزید خیلی فشرده از آب در بیاد و دیگه حالت اسفنجی نداشته باشه.
- پختن مافین پسته برای ۶ دقیقه توی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت دلیل داره، دلیلش هم اینه که پختن اولیه خمیر توی دمای بالا باعث میشه که بیکینگ پودر فعال بشه و رویه گنبدی جذابی به مافینتون میده. پس اگر میخواین یه مافین حرفهای درست کنید حتما از این تکنیک استفاده کنید.
- اجازه ندین که مافینها بیش از اندازه بپزند. بعد از اینکه مطمئن شدین مافینها پخته شدند بلافاصله ظرف رو از فر خارج کنید و بعد از ۲ – ۳ دقیقه که کمی سرد شدن مافینها رو از توی ظرف بردارید و توی یه بشقاب بچینید، چون ممکنه گرمای باقی مونده تو ظرف باعث بشه که مافینها بیشتر از حد نیاز بپزند.
- میتونید توی مافین پسته از وانیل و پودر هل هم استفاده کنید تا طعم مافین پسته رو تغییر بدین.
این هم از طرز تهیه مافین پسته، یه صبحانه و عصرونه جذاب که نمیشه ازش گذشت، مافینها رو بسته به سلیقه خودتون میتونید کمی تغییر بدین، طعمهای جدید بهش اضافه کنید، از مغز گردو یا بادام زمینی هم میتونید استفاده کنید، اما خب مافین پسته یه چیز دیگه است.
برای خرید پسته می تونید به مزرعه میرزا اعتماد کنید.
بدون دیدگاه